Un elev român de 13 ani, în excursie cu clasa, a fost găsit mort în fața hotelului din Austria!

O excursie școlară în Austria pentru un grup de elevi și profesori români s-a transformat într-o tragedie, după ce un băiat în vârstă de 13 ani a fost găsit fără viață în fața hotelului în care erau cazați.

Incidentul a avut loc vineri dimineață în localitatea Wiener Neudorf, aproape de Viena.

Potrivit informațiilor furnizate de ziarul Kurier, băiatul a căzut de la fereastra camerei de hotel în care era cazat, de la o înălțime de aproximativ zece metri, suferind traumatisme grave care i-au fost fatale. Deși circumstanțele exacte ale incidentului rămân neclare, primele indicii sugerează că nu a fost vorba despre o acțiune suicidală, ci mai degrabă de un accident nefericit.

Elevul de 13 ani se afla într-un grup de elevi și profesori participanți la excursie, iar descoperirea sa în fața hotelului a adus un șoc în rândul celorlalți participanți. Autoritățile au fost imediat alertate, iar poliția locală a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Zona din jurul hotelului a fost izolată pentru a permite autorităților să desfășoare ancheta în condiții optime. Familia elevului și comunitatea școlară se confruntă acum cu durerea pierderii, iar autoritățile române și cele austriece colaborează pentru a oferi sprijin și pentru a clarifica toate aspectele legate de acest eveniment tragic.

sursa: 3dots.ro

Publicitate