Un elev și-a invitat colega să învețe împreună la matematică, apoi a urmat ceva greu de imaginat…

O tânără de numai 19 ani din Iași trece prin momente traumatice, după ce ar fi fost supusă unui act de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, în apartamentul unui coleg. Incidentul teribil a avut loc pe data de 28 iulie 2023 și a fost dezvăluit publicului recent.

Potrivit informațiilor furnizate de bzi.ro, tânăra ar fi fost chemată la apartamentul lui Cristian, un coleg de clasă în vârstă de 19 ani, sub pretextul de a studia matematica împreună. Însă, în loc să ofere ajutorul promis, acesta ar fi dezvăluit latura sa întunecată și ar fi supus victima unor tratamente cumplite.

Publicitate

După ce a fost legată de mâini cu o curea, tânăra a fost supusă unor chinuri și acte intime sordide, care par să fi fost desprinse din filmele pentru adulți.

Incidentul a ieșit la iveală după ce victima a reușit să scape și a povestit cu detalii dureroase despre ceea ce a suferit în acele ore cumplite. La scurt timp după, părinții au depus o plângere la poliție și au cerut sprijinul medicilor pentru a obține dovezi legate de abuzurile suferite.

Conform unui comunicat emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, organele de cercetare penală au preluat cazul și au inițiat investigații amănunțite. Cristian a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior s-au dispus continuarea urmăririi penale.

Tânărul este acuzat de viol în formă continuată și lipsire de libertate în mod ilegal. Ancheta este în desfășurare, iar procurorii încearcă să strângă toate probele necesare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Într-o declarație oficială, procurorul Ștefan Fânariu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, a precizat că măsurile luate până în prezent fac parte din procesul penal și respectă principiul prezumției de nevinovăție.

Publicitate