Un hoț fără permis a furat mașina Primăriei tocmai din fața casei primarului și a plecat cu ea în alt județ

Un caz șocant a avut loc în comuna Bălășești, județul Galați, unde un tânăr de 21 de ani a furat mașina Primăriei chiar din fața casei primarului, ulterior plecând cu ea în județul Vaslui, informează stiripesurse.ro.

Cu toate că nu avea permis de conducere, tânărul a reușit să fure mașina Primăriei Bălășești și a pornit la o aventură nemaivăzută, ajungând în județul vecin, Vaslui. Însă, această îndrăzneală nu a durat mult, deoarece, mai târziu, el a abandonat vehiculul.

Publicitate

Primarul, uluit de dispariția mașinii oficiale, a alertat imediat autoritățile prin apel la Poliție. O echipă de polițiști de Investigații Criminale de la Poliția Orașului Berești a preluat cazul și l-a predat în custodia unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor pentru a asigura o investigație riguroasă.

Tânărul a fost rapid identificat și reținut de către autorități, fiind ulterior încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, unde va rămâne pe durata cercetărilor.

Evenimentul a atras atenția comunității locale și a stârnit discuții aprinse despre securitatea și supravegherea autoturismelor oficiale. Cu toate că mașina a fost recuperată, acest incident a ridicat semne de întrebare privind măsurile de prevenire a furturilor în zonă.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale furtului și modul în care tânărul a reușit să pună în aplicare acest plan neconvențional. Totodată, vor fi evaluate și posibilele măsuri de securitate suplimentare pentru a preveni eventuale incidente similare în viitor.

Publicitate