Un hoț s-a chinuit o noapte întreagă cu un seif. A făcut și o pauză de cafea și de navigat pe facebook!

Un hoț a muncit o noapte întreagă să spargă un seif. Și pentru că era tare obosit, omul a și luat o pauză, ca la orice zi sau noapte obișnuită de lucru și a plecat la o cafea. Iar când a revenit a avut un șoc, după ce a reușit, într-un final, să deschidă seiful.

Un hoţ a muncit o noapte întreagă pentru a sparge seiful unei societăţi comerciale. Și pentru că nu era nimeni prin preajmă, omul şi-a permis să ia şi pauze pentru a se uita pe Facebook sau chair pentru a ieşi, după o cafea.

Publicitate

Munca nu i-a adus un câştig material important, dar i-a garantat o condamnare cu executare.

După ce a reușit cu mare greutate să deschidă seiful, hoțul a găsit în interiorul cutiei blindate doar 364 lei. Șoc și nu alta, pe sărmanul care a muncit nici mai mult nici mai puțin decât întrega noapte.

Aflat în zona numită generic „din vale”, a municipiului Paşcani, acesta a luat din curtea unei şcoli o rangă metalică. Cu instrumentul dat, el a forţat uşa unei săli de fitness din apropiere.

Odată intrat, a început să caute bani şi bunuri cu valoare mare. Dintr-un fişet metalic a scos un set de şurubelniţe şi un cleşte mops pe care voia să le folosească, ulterior, la spargerea seifului.

S-a apucat de treabă, dar seiful a rezistat. Obosit, Necoară a deschis calculatorul firmei, intrând pe contul său de Facebook. A mai încercat o dată să spargă seiful, tot fără succes. A făcut o nouă pauză, chemând un taxi şi mergând la o benzinărie pentru a-şi cumpăra o cafea.

S-a întors cu cafeaua, şi-a aprins o ţigară, a navigat un pic pe Facebook, iar din când în când mai încerca să forţeze sistemul de închidere al seifului. A reuşit să-l deschidă în jurul orei 5.30, găsind în interior 364 de lei. A mai luat din firmă două doze de energizant şi două batoane proteice. Banii i-a cheltuit rapid.

Identificarea hoţului a fost o formalitate. Camerele video din sediul firmei înregistraseră toată activitatea lui Necoară, iar acesta a fost recunoscut de poliţiştii locali care îl amendaseră cu puțin timp în urmă.

Tânărul a fost trimis în judecată pentru furt calificat, fiinda mai apoi condamnat la un an şi jumătate de închisoare, cu executarea în regim de detenţie. El va trebui să plătească sălii de fitness şi suma de 997 lei, reprezentând banii furaţi şi pagubele produse.

sursa: totulonline.info

Publicitate