Un inginer oferă meditații gratuite la mate pentru elevi cu note sub 5: ”Vreau să-i aduc pe toți la nota 9+” – VIDEO

Mihai Claudiu Suciu, un arhitect software pasionat de matematică, se lansează într-o nouă provocare educațională: transformarea notelor la matematică ale a 100 de elevi cu rezultate sub 5 în BAC într-un impresionant 9+.

Cu o experiență de 17 ani în predarea gratuită a cursurilor de matematică, Mihai a reușit să influențeze peste 40.000 de elevi, iar acum și-a propus să continue această misiune online, extinzându-și astfel impactul.

Publicitate

Programul său, anunțat recent pe pagina sa de Facebook, a stârnit deja interesul unor viitori participanți. Mihai invită elevii din toată țara, fie că provin din orașe mari sau mici, să se înscrie în această aventură matematică, subliniind că dorința reală de a obține rezultate este cheia succesului în acest program ambițios.

Cu o diplomă în Calculatoare și un master în Embedder Systems de la Facultatea de Inginerie din Sibiu, Mihai este în prezent arhitect software și predă cursuri de arhitectură software pentru companii de IT din industria automotive.

Cu toate acestea, predarea matematicii rămâne o pasiune de 17 ani pentru el, iar acum intenționează să ofere 100 de locuri pentru elevii dornici să-și transforme rezultatele la matematică în performanțe remarcabile.

„Am pornit un program nebun: să iau 100 de elevi de sub nota 5 și să-i aduc pe toți la nota 9+ în BAC la Mate (indiferent de profil). Este planul meu nebun pentru 2024 – deja am câteva persoane care s-au înscris la el. Vrei să participi și tu?

Sau știi pe cineva care vrei să facă parte din acest program? Lasă un comentariu sau scrie-mi în privat și te bag în program. Va fi cel mai bun an de până acum – super rezultate – super elevi. Campion în BAC începe acum”, a declarat Mihai pe rețelele sociale.

Pregătirile, desfășurate în fiecare săptămână pe platforma Zoom, constau în două ore de recapitulare a celor patru ani de liceu. Elevii primesc feedback și au oportunitatea de a pune întrebări, ceea ce asigură o evoluție constantă până la obținerea notei dorite în cadrul examenului de Bacalaureat.

Mihai subliniază că selecția elevilor se bazează pe dorința reală de a reuși și de a se implica în acest proces de învățare.

Cu un trecut bogat în povestiri de succes, Mihai își propune să aducă schimbări semnificative în viețile elevilor prin intermediul educației matematice, continuând astfel să contribuie la formarea unei generații de tineri pregătiți să facă față provocărilor academice.

Cei care doresc să se înscrie în programul său o pot face AICI ori luând legătura cu Mihai, scriindu-i pe pagina sa de facebook. 

Publicitate