Un jandarm a fost arestat preventiv după ce și-a violat partenera!

Un jandarm în vârstă de 46 de ani din Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat de viol asupra fostei sale concubine, și ea angajată în Ministerul Afacerilor Interne. Incidentul s-a petrecut în timp ce bărbatul se afla în concediu medical.

Acesta, care lucrează în Jandarmerie din 2006, nu a avut abateri disciplinare anterior și deține un test psihologic valabil. Conform publicației Ziua de Vest, subofițerul a fost arestat după ce și-a agresat sexual fosta concubină, cu care are doi copii.

Pe numele jandarmului a fost emis un ordin de restricție, iar acesta a fost suspendat din funcție. Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad va lua măsurile necesare după finalizarea procedurilor judiciare.

„Confirmăm că Tribunalul Militar Timișoara a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad pentru viol asupra concubinei sale. După încheierea etapelor procesuale și comunicarea oficială, vom lua măsurile necesare conform legislației în vigoare”, a transmis Jandarmeria Arad.

Publicitate