Un lanț ucrainean de Supermarketuri va deschide 70 de magazine în România!

Aurora Multimarket, un lanț de magazine ucrainean, și-a consolidat prezența pe piața românească deschizând deja șapte unități și anunțând planuri ambițioase de extindere pentru anul viitor, conform informațiilor prezentate de Știri Suceava, citând surse din The New Voice of Ukraine.

Aurora Multimarket a stabilit deja patru magazine în județul Suceava, două în municipiul Suceava și două în municipiul Fălticeni. În plus, alte locații au fost deschise cu succes în orașe precum Iași, Botoșani și Bacău.

Publicitate

Planurile de expansiune ale lanțului de magazine ucrainean se extind și către Republica Moldova, cu primul magazin prevăzut să fie inaugurat la sfârșitul anului viitor sau cel târziu în 2025.

Pe lângă extinderea în afara granițelor Ucrainei, Aurora Multimarket își propune să dezvolte o rețea impresionantă și în țara natală, având în plan deschiderea a 400 de magazine noi.

De asemenea, lanțul testează un nou concept de magazin, cu o suprafață de vânzare mult mai mare decât cea actuală, ajungând la 400 de metri pătrați comparativ cu cei aproximativ 150 de metri pătrați ai magazinelor existente.

Aurora Romania SRL, entitatea responsabilă de operațiunile din România, a fost înființată în luna februarie a acestui an, evidențiindu-se astfel intenția companiei de a-și consolida poziția pe piața locală.

Începută în 2011 cu o rețea de magazine într-un oraș ucrainean, Aurora Multimarket a evoluat rapid, devenind un lanț de peste 1.100 de unități în Ucraina. Cu sediul central al asistenței în orașul Poltava din Ucraina, compania numără peste 1.200 de angajați care contribuie la extinderea și gestionarea rețelei sale extinse de magazine.

Publicitate