Un Mercedes a fost făcut praf de un tânăr beat. Portbagajul era plin de alcool (VIDEO)

Un grav accident de circulaţie s-a produs în seara zilei de sâmbătă, pe raza localităţii Bilca, în Suceava. Un Mercedes cu volan pe dreapta a fost complet distrus și totul a fost filmat, relatează Libertatea.

Un tânăr din Frătăuții Noi întors din Anglia pentru a petrece acasă Sărbătorile Pascale s-a dus la un magazin din comună și când se întorcea spre casă a intrat pe contrasens cu mașina, cu viteză foarte mare, după care a părăsit drumul, s-a izbit violent de un gard şi de un autoturism parcat lângă o casă.

Mercedesul scăpat de sub control s-a răsturnat pe plafon şi a fost distrus. Șoferul a ieşit teafăr dintre fiarele mașinii, tânărul de 30 de ani scăpând complet nevătămat. Accidentul a fost surprins de o cameră video de supraveghere din zonă.

Poliţiştii care au venit la faţa locului l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest şi au constatat că avea o alcoolemie de 0,83 miligrame alcool pur în aerul expirat. În maşina acestuia, oamenii legii au găsit lăzi de bere şi alte sticle de băuturi alcoolice.