Un mire a ajuns de la nuntă direct la spital, cu paralizie! Nuntașii l-au aruncat în sus și nu l-au mai prins

Un mire s-a ales cu coloana fracturată în două locuri după ce câțiva nuntași l-au luat pe sus, l-au aruncat şi nu l-au mai prins, în Băile Felix, informează bihorjust.ro.

Totul s-a întâmplat vineri seara la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix, la scurt timp după dansul mirilor. Liviu Filimon, în vârstă de 31 de ani, a fost luat de prieteni, chiar în mijlocul sălii, şi după ce l-au aruncat în sus nu l-au mai prins cum trebuie, acesta căzând pe spate. După incident nuntașii l-au luat de mâini şi picioare şi l-au așezat pe scaun, înrăutățindu-i şi mai mult starea.

Potrivit presei locale, pentru că mirele nu îşi mai simțea picioarele, la faţa locului a fost chemată o ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Oradea, urmând a fi supus mai multor investigații de specialitate.

Din primele informaţii, mirele ar fi suferit răni grave la două vertebre. Urmare acestui incident, tânărul a contactat un avocat şi se gândește să îi dea în judecată pe cei care i-au stricat nunta şi i-au pus în pericol sănătatea şi viaţa.

„Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face”, a declarat tânărul potrivit sursei citate.

VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI