Un notar și-a înjunghiat fosta iubită, apoi s-a plimbat cu ea în mașină, așteptând să moară!

Un notar din Târnăveni, județul Mureș, în vârstă de 41 de ani, a fost reținut după ce a pus la cale un plan diabolic, atacând brutal fosta sa iubită, o femeie de 38 de ani din Blaj.

Potrivit procurorilor, incidentul a avut loc sâmbăta trecută, seara, când cei doi s-au întâlnit în mod aparent pașnic.

Se pare că bărbatul și femeia au fost într-o relație timp de aproape doi ani, iar evenimentele tragice s-au desfășurat după revederea lor. După ce s-au întâlnit, cei doi au urcat în mașină, iar pe parcursul călătoriei, notarul a atacat-o pe fosta iubită cu o armă albă.

Procurorii au descris atacul ca fiind de o cruzime extremă, cu înjunghieri repetate în zona abdominală și lovituri aplicate cu intenția clară de a-i curma viața. Femeia a fost rănită și la nivelul mâinilor, semn că a încercat disperată să se apere.

După aceste acte violente, suspectul a urmat un scenariu șocant. Se pare că a plimbat victima în mașină pe mai mulți kilometri, așteptând ca aceasta să moară.

Între timp a fost oprit de un echipaj de poliție pentru un control de rutină, făcând posibilă intervenția rapidă a autorităților.

Fosta iubită, grav rănită, a fost transportată de urgență la spital, unde luptă pentru viața sa. Notarul în vârstă de 41 de ani a fost reținut și este acum în atenția autorităților, urmând să răspundă pentru tentativa de omor și acțiunile sale șocante.

Publicitate