Un parlamentar român anunță că își vinde mașina ca să-și plătească factura la curent! (FOTO)

Parlamentarul Daniel Gheorghe Rusu anunță că își vinde mașina ca să-și poată plăti factura la curent. Suma pe care o cere pe mașina fabricată în urmă cu 20 de ani este de aproximativ 500 de euro. 

„Vând Peugeout 206 cabriolet din anul 2002 , benzinar, ….preț ,,ne negociabil” 2460 lei (pentru a-mi achita factura la electrica)! Nu este o glumă!” anunță deputatul Daniel Gheorghe Rusu,” anunță acesta.

Totuși, gestul pare unul cel puțin ciudat, având în vedere indemnizațiile parlamentarilor care depășesc lunar 2000 de euro. Mai mult decât atât, factura pe care a primit-o parlamentarul nu este pentru o singură lună de consum, ci pentru patru luni, astfel că probabil acesta nu a plătit nimic precedentele luni.

Daniel Gheorghe Rusu se află la primul mandat de parlamentar și a fost ales pe listele AUR. Acesta a fost chiar lider de filială la Alba Iulia., numai că în luna mai a demisionat din partid.

Chiar și cei care îl urmăresc pe Facebook par să fie deranjați de gestul care pare mai degrabă să dorească să atragă atenția, astfel ca a devenit ținta glumelor unora dintre aceștia:

„Luna viitoare vindeți casa?”

„Cu salariul lui de parlamentar nu poate plati 2500 lei? Ciudat!”

„No. gândiți-vă la un om de rand cu un un salariu minim pe economie de 1500 de lei pe luna! Cum se poate așa ceva? Parlamentarii României vor să-și distrugă țara singuri! Ei nu se gândesc că azi au funcție și mâine se poate termina ! Și va fi vai de iei!”