Un pastor a încercat să bage un angajat McDonald’s într-o friteuză!

O vizită aparent obișnuită la un restaurant McDonald’s din High Point, Carolina de Nord, a escaladat rapid într-un atac violent care a șocat comunitatea locală.

Dwayne W., pastor creștin și șofer de camion part-time, a fost arestat în urma unui incident terifiant ce a avut loc pe data de 28 decembrie 2023, informează The Guardian.

Publicitate

Situția a fost declanșată de soția pastorului, care urma să devină manager la acea sucursală McDonald’s, dar avea probleme semnificative cu angajații. Ea și-a sunat soțul, plângându-se că nu este respectată de colegii săi. Într-o reacție de susținere, pastorul s-a deplasat imediat la restaurantul respectiv.

Potrivit declarațiilor poliției, Dwayne W. a intrat în restaurant și a luat cu asalt ghișeul, agresând violent unul dintre angajați. L-a lovit repetat și apoi l-a apucat de gât, amenințând că îl va arunca în friteuză. Imaginile captate de camerele de supraveghere au surprins întreaga agresiune.

Angajatul agresat a suferit leziuni, prezentând vânătăi la frunte și ochiul drept, precum și zgârieturi la gât. Cu ajutorul colegilor, victima a reușit să scape din mâinile agresorului. Poliția s-a deplasat rapid la fața locului și l-a arestat pe pastorul Dwayne W.

Deși o ambulanță a fost chemată la locul incidentului, angajatul a decis să meargă la spital împreună cu un membru al familiei sale.

Acest incident tragic este doar unul dintre multele cazuri controversate asociate cu această rețea de restaurante. Într-un caz notoriu anterior, o femeie în vârstă de 80 de ani a intentat proces McDonald’s după ce un angajat nu a fixat corespunzător capacul paharului de cafea la drive-thru, provocându-i bătrânei arsuri grave.

Publicitate