Un pește MONSTRU a apărut pe o plajă de lângă ocean (VIDEO)

Un peşte monstru, cu dinţi ascuţiţi ca sticla, a fost găsit pe o plajă din California săptămâna trecută, scrie CNN. Creatura neagră, găsită cu gura deschisă, zăcea pe nisipul dintr-o zonă protejată a Pacificului.

Autoritățile au publicat imagini ale creaturii: „Să vezi un astfel de peşte intact este foarte rar şi nu se ştie cum şi de ce a ajuns pe ţărm”.

Pacific Football Fish este unul dintre cele 200 de asemenea specii de peşte, potrivit California State Park, şi se găseşte în mod normal în apele adânci ale oceanului.

Dinţii creaturii sunt ascuţiţi ca nişte bucăţi de sticlă şi „gura sa largă este capabilă să înghită prăzi de mărimea corpului său”.

Specialiștii spun că este o femelă. „Doar femelele au o tulpină lungă pe cap cu bioluminiscenţă în vârf ca momeală pentru a atrage prada în ape la o adâncime de 900 de metri”, potrivit Crystal Cove State Park.

Femelele pot creşte până la 60 de centimetri, în timp ce masculii mult mai puţin. Singurul scop al peştilor masculi este de a o ajuta pe femelă să se reproducă, potrivit specialiştilor.

Corpul peştelui va fi studiat în scopuri de cercetare şi educaţionale.