Un pilot al forțelor aeriene SUA susține că a pătruns în interiorul unei nave-mamă extraterestre

Un fost veteran al forțelor aeriene americane, Alex Collier, susține că a trăit timp de trei luni în interiorul unei imense nave extraterestre și a interacționat cu o civilizație de o inteligență remarcabilă, conform relatărilor făcute publice de Daily Star.

Collier, care a fost pilot de elicopter în cadrul armatei americane, relatează că experiența sa neobișnuită a avut loc în anii 1980, atunci când pretinde că a avut conversații cu doi extratereștri și a fost ulterior transportat pe nava extraterestră a acestora.

Potrivit povestirilor sale, Collier a intrat în interiorul unei nave-mamă extraterestre cu o amplitudine de aproape 1.300 de kilometri, unde a fost nevoit să poarte o centură specială pentru a facilita comunicarea cu ființele denumite Andromediani, cunoscute și sub numele de Vissaeus și Moroanay.

Chiar dacă Collier susține că a petrecut trei luni pe navă, întreaga sa călătorie s-ar fi transformat în doar 18 minute pe Terra atunci când s-a întors.

Mulți ufologi l-au considerat pe Collier drept o persoană credibilă. El a declarat că a început să experimenteze contactul cu extratereștri încă din timpul copilăriei până la mijlocul adolescenței.

După ce experiențele au încetat de-a lungul mai multor ani, ca de exemplu atunci când şi-a îndeplinit serviciul militar ca pilot de elicopter în armata SUA, contactul a fost reluat în 1985.

Alex Collier susţine că s-a întâlnit cu doi andromedani (Vissaeus și Moranay) care au devenit mentorii săi și l-au luat la bordul vehiculelor lor spațiale, unde a fost învăţat despre andromedani timp de trei luni. Andromedanii i-au oferit informații despre spiritualitatea cosmică, viața în Univers și istoria galactică a Pământului.

Collier a susținut că oamenii sunt un compus din 22 de rase extraterestre diferite care au ajuns pe Pământ în momente diferite.

Andromedanii sunt una dintre miile de rase extraterestre existente. Ei sunt humanoizi, iar unii au pielea albăstruie, măsurând mai mult de 2 metri înălțime. Potrivit lui Collier, autorul cărții „Defensing Sacred Ground: The Andromedan Compendium”, toate formele de viață umană își au originea în Constelația Lyra.

Cu toate acestea, un război a făcut ca stelele lor să explodeze, răspândindu-se în diferite locuri din galaxie pentru a supraviețui.

Collier explică că diferitele tonuri ale pielii se datorează ADN-urilor diferite și expunerii la diferite stele. Ființele andomedane sunt una dintre cele mai vechi civilizații care trăiesc în constelația Andromeda.

El a mai spus că crearea fizică a Universului nostru a avut loc acum 21 de miliarde de ani. I s-a explicat că teoria noastră despre Big Bang este corectă în simplitatea ei și că și ideea de creație și evoluție sunt corecte.

Alex spune că această civilizație are un singur guvern și este cu 4.700 de ani mai avansată decât noi din punct de vedere spiritual, precum și cu 5.000 de ani din punct de vedere tehnologic. Cu toate acestea, extratereştrii mențin un echilibru între spiritual și tehnologic. Ei folosesc tehnologia pentru a putea evolua spiritual.

Acest lucru se datorează faptului că există diferite niveluri dimensionale. În prezent ne aflăm în a treia dimensiune. Încă nu am ajuns la a patra, cu atât mai puțin la a cincea. Ceea ce diferențiază dimensiunea a treia de a patra este conștiința.

În a patra dimensiune, există o conștiință colectivă, pentru că toată lumea este telepată și poate citi mintea celorlalți. Acest lucru face ca fiecare persoană să fie autentică, transparentă și fără motive ascunse. La intrarea în această dimensiune, ființa devine clarvăzătoare deoarece, în această stare de conștiință, pot fi văzute sisteme și câmpuri energetice.

Cu toate acestea, încă mai există dualități, iar sistemele de judecată sunt modificate deoarece justiția va putea lua decizii în funcție de domeniile energetice. Ființele din Andromeda nu au trăit într-o societate la fel de manipulată ca a noastră. Sunt telepatici și clarvăzători pentru că au studiat toate științele.

Toate sufletele știu cine sunt, toate știu despre viețile lor trecute și de fiecare dată când se încarnează, sunt conștiente și știu încotro se îndreaptă. În plus, își pot vedea evoluția în viața de apoi.

Potrivit diverselor interviuri ale lui Collier, el a declarat că Pământul este sub controlul unor ființe extraterestre „regresive”. Acei extratereștri au venit pe Pământ din sistemul stelar cunoscut sub numele de Alpha Draconis.

El a spus că două sisteme de credințe filozofice diferite îi separă pe oameni. Unul dintre ele răspândește dragoste și liber arbitru, în timp ce celălalt arată control și consum de resurse.

Manipularea intensă a Pământului datează de 5.700 de ani. Totuși, aceasta are o origine acum 14.000 de ani, când extratereștrii din Orion au început să manipuleze structura ADN-ului nostru.

În ultima sa prelegere, înainte de a se retrage din circuitul de prelegeri ufologice, Collier a spus că vechea rasă extraterestră cunoscută sub numele de „Fondatorii” este responsabilă pentru construirea mediilor planetelor și pentru a le face potrivite pentru viață. Andromedenii și Pleiadienii credeau că această rasă străveche extraterestră era numită „Paa Tal”.

El chiar a spus că acei extratereștri pot elimina sateliţii pentru a modifica poziția planetei față de steaua principală, controlând astfel cantitatea de radiații. Se pare că andromedanii puteau crea şi eu un sistem solar.

Collier a remarcat că andromedanii sunt cu aproximativ 4.300 până la 4.500 de ani înaintea noastră în materie de tehnologie. Însă, ei nu numără anii în 365 de zile așa cum facem noi pe Pământ. Potrivit diferiților extratereștri, un an este un moment în care fiecare celulă din corpul lor se dublează și durează aproximativ 34 de ani.

Potrivit lui Collier, aproximativ 135 de miliarde de humanoizi trăiesc pe planetele din cele mai apropiate 8 galaxii de noi. A spus chiar că atunci când a vizitat una dintre acele planete locuibile, oamenii s-au speriat să vadă un pământean din cauza reputației noastre proaste. În întregul Univers, numai oamenii își puteau face propriii lor oameni sclavi și îi puteau ucide în beneficiul lor.

Cu toate acestea, povestea extraordinară a lui Alex Collier ridică numeroase întrebări și scepticism în rândul comunității științifice și al opiniei publice, care își exprimă curiozitatea și rezervele în legătură cu această experiență cu extratereștri.

Publicitate