Un pod CFR Bacău stă sprijinit în proptele din lemn. Compania spune că nu este nicio problemă! – FOTO

Podul CFR din orașul Târgu Ocna, județul Bacău, este susținut de proptele din lemn de mai multe luni, semnalează G4Media.ro.

Răspunsul CFR trimis localnicilor care au semnalat problema: „pe raza oraşului Tg. Ocna nu există niciun pod cu pericol de prăbuşire sau care să pună în pericol siguranţa trenurilor”.

Publicitate

Podul aparține Sucursalei Regionale de Căi Ferate Galați, Secția L 5 Târgu Ocna, și este folosit zilnic de zeci de trenuri. Locuitorii din apropierea podului au observat că acesta se degradează de la o zi la alta și au scris CFR, în speranța prevenirii unei tragedii, însă până acum nu s-a intervenit, notează G4Media.

Compania i-a asigurat că totul este în regulă și neagă existența vreunui pod degradat în zonă.

„Personalul Sucursalei Regionalei de Căi Ferate Galaţi – Secţia L 5 Târgu Ocna, unitate pe raza căreia se află porţiunea de linie de cale ferată la care se face referire, efectuează periodic, în conformitate cu instrucţiile de serviciu şi dispoziţiile în vigoare, verificările specifice pentru toate podurile care prezintă defecte.

În urma acestor verificări, personalul de specialitate a raportat faptul că pe raza oraşului Tg. Ocna nu există niciun pod cu pericol de prăbuşire sau care să pună în pericol siguranţa trenurilor”, a transmis CFR în urmă cu câteva zile, la solicitarea unui localnic.

Publicitate