Un politician a umilit un cioban, atârnându-i de gât o talangă și punându-l să imite un berbec! – VIDEO

Imagini revoltătoare au ieșit la iveală în comuna Zăpodeni, unde un consilier local din partea Partidului Social Democrat (PSD) este implicat într-un incident de batjocură și umilire împotriva unui cioban care lucra la stâna acestuia.

Incidentul a fost filmat și postat pe rețelele sociale, generând indignare în rândul comunității, infornează vremeanoua.ro.

Publicitate

Conform martorilor oculari, Lucian Panainte, un tânăr inginer și consilier local în comuna Zăpodeni, a organizat, împreună cu un prieten, un act de umilință împotriva ciobanului. În înregistrarea video, victima a fost legată cu o talangă de gât și silită să meargă în genunchi, imitând comportamentul unui berbec.

Inițial, ciobanul a intrat în joc, fără să conștientizeze că este filmat, însă când a realizat acest lucru, a încercat disperat să oprească filmarea.

Cu toate că cei doi agresori au crezut că filmulețul va atrage aprecierea și atenția pe rețelele sociale, acesta s-a întors împotriva lor. Reacția comunității locale a fost una extrem de negativă, cu oamenii exprimându-și indignarea și condamnarea gestului inacceptabil al consilierului local. C

etățenii din Zăpodeni au adus la cunoștința publicului și alte incidente similare, în care Lucian Panainte a umilit și batjocorit alte persoane neajutorate din comună.

Unul dintre locuitorii comunei a declarat: „Consilierul local Panainte Lucian ar trebui să fie un exemplu pentru toți, dar din păcate, el preferă să umilească și să batjocorească oamenii neajutorați. Astfel de acțiuni sunt inacceptabile și trebuie să fie pedepsite.”

Potrivit legislației din Codul Penal, astfel de acte de batjocură și umilire sunt considerate infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă. În acest context, redactorii cotidianului Vremea Nouă au încercat să obțină un punct de vedere din partea consilierului local Lucian Panainte cu privire la incidentul filmat și postat pe TikTok. Cu toate acestea, Panainte a refuzat să comenteze, declarând că nu poate discuta la telefon.

VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI

Publicitate