Un polițist a fost lovit în cap cu o sticlă de băutură tocmai de hoțul prins la furat!

Un polițist de la Brigada Rutieră a fost atacat în cap în timpul unei intervenții pentru prinderea unui hoț, la o benzinărie din sectorul 3 al Capitalei. Agresorul a fost imobilizat cu ajutorul angajaților stației peco.

Pe data de 03 iunie a.c., în jurul orei 03:50, un polițist aflat în uniformă și în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat un bărbat de aproximativ 50 de ani sustrăgând o sticlă de băutură alcoolică din frigiderul magazinului benzinăriei și ieșind fără a o plăti.

În încercarea de a-l intercepta, polițistul a urmat făptuitorul în zona pompelor de carburant. Pentru a-și asigura scăparea, bărbatul l-a lovit pe polițist în cap cu sticla de băutură, provocându-i vătămări corporale. Polițistul a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Cu sprijinul angajaților benzinăriei, agresorul a fost imobilizat și reținut.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tâlhărie calificată, conform unui comunicat al Brigăzii Rutiere.

Aceasta este o situație deosebit de gravă, care subliniază pericolele la care sunt expuși polițiștii în timpul îndeplinirii atribuțiilor de serviciu. Comunitatea rămâne șocată de acest incident și își exprimă solidaritatea cu polițistul rănit.

Publicitate