Un polițist a montat un banner cu ”Jos mafia din Poliția Română” fix în fața sediului Poliției! (VIDEO)

Agentul de poliție Ioan Cănărău își continuă acțiunile de protest împotriva sistemului din care face parte. Sunt, deja, cunoscute protestele sale cu banner pe care scrie un mesaj ferm, dar și faptul că și-a colantat autovehiculul personal cu aceleași mesaje.

Banner-ul recent montat de către șeful Sindicatului Europol Neamț pe un panou publicitar aflat lângă sediul IPJ Neamț, cu acordul entității căruia îi aparține, a fost ulterior demontat, pe 6 iunie, transmite Romantv.ro.

Pe 14 iunie, același mesaj a ajuns, de această dată, lângă gardul sediului Poliției Neamț. Banner-ul montat a doua oară lângă sediul Poliției Neamț se află, încă, în picioare. De această dată, mesajul nu a fost înlăturat de pe spațiul public. Rămâne de văzut, însă, pentru cât timp.

De câteva zile, Ioan Cănărău, șeful Sindicatului Europol Neamț și vicepreședinte la nivel național, încearcă să monteze un banner în fața sediului Inspctoratului Județean de Poliție Neamț, care conține două mesaje:

„Jos mafia din Ministerul Afacerilor de Interne! Jos mafia din Poliția Română!”. La un moment dat, a și reușit să-l monteze, însă „autori necunoscuți” l-au sustras după numai câteva ore, la adăpostul întunericului, informează Atacul.ro.