Un polițist a oprit un șofer de TIR care mergea cu piciorul pe geam, pe autostradă: ”Haideți jos să vă dezmorțiți!” – VIDEO

Polițistul din Timiș, Valer Kovacs, a devenit subiectul discuțiilor pe rețelele de socializare după ce a surprins și filmat un tânăr șofer de TIR conducând cu picioarele pe fereastră, pe autostradă.

Cu o audiență impresionantă de 187.000 de urmăritori pe pagina sa de Facebook, Kovacs a postat înregistrarea momentului în care a oprit vehiculul și a purtat o discuție cu șoferul, înainte de a-i acorda un avertisment.

Publicitate

În filmare, polițistul îi explică șoferului că a fost oprit pentru că conducea cu picioarele pe fereastră, sugerând că acest lucru poate indica o problemă de sănătate sau de atenție.

Ulterior, după ce a solicitat documentele necesare, Kovacs îi recomandă șoferului să coboare din cabină pentru a se dezmorți și îi sugerează să meargă la o benzinărie din apropiere pentru a-și relaxa picioarele și a-și lua o pauză.

Într-o postare ulterioară pe Facebook, Kovacs a subliniat importanța conducerii responsabile și a respectării regulilor de circulație, exprimându-și speranța că șoferul nu va mai repeta greșeala. El a menționat că acest episod reprezintă o atenționare, dar că în viitor sancțiunile ar putea fi mai severe.

Reacția pozitivă a publicului față de acțiunea polițistului a fost evidentă, mulți apreciind intervenția sa și felul în care a gestionat situația, transmițând un mesaj clar despre siguranța rutieră și respectul regulilor de circulație.

Publicitate