Un polițist local cu aviz ”apt psihologic”, a întreținut relații cu fiica minoră a iubitei lui!

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, angajat în cadrul Dispeceratului Poliției Locale Satu Mare în calitate de personal neoperativ, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzat că timp de doi ani a agresat se.xual o fată de 11 ani, care este fiica iubitei lui.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au efectuat reținerea individului pe data de 18 decembrie 2023. În urma acestui incident, angajatul respectiv a fost suspendat din funcție.

Publicitate

Autoritățile locale au subliniat că înainte de acest eveniment, persoana în cauză nu a ridicat suspiciuni în cadrul instituției, desfășurându-și activitatea profesională fără abateri disciplinare înregistrate.

La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt, nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent şi nici în anii anteriori.

De asemenea, la examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie, nu au fost identificate probleme comportamentale înregistrate în prezent sau în anii anteriori.

În ciuda acestor aspecte, în urma reținerii de către organele judiciare, s-a decis suspendarea sa din funcție până la finalizarea cercetărilor, urmând să fie luate toate măsurile legale corespunzătoare.

Conducerea Poliției Locale Satu Mare a subliniat că nu tolerează nicio formă de conduită neadecvată din partea angajaților și va acționa ferm împotriva celor care încalcă normele legale specifice.

În prezent, autoritățile continuă investigațiile, iar bărbatul în cauză va fi supus procesului judiciar conform procedurilor legale în vigoare.

Publicitate