Un poștaș s-a îmbătat și a împărțit banii de pensii din sat cu șprițarii de la cârciumă!

Un episod demn de un film al regizorului Emir Kusturica s-a desfășurat în orașul bosniac Bijeljina, unde un poștaș a decis să-și manifeste dărnicia, dar numai după ce a consumat alcool.

Potrivit informațiilor furnizate de Radio Sarajevo, evenimentul ciudat a avut loc în timpul programului de lucru al poștașului.

Publicitate

Se pare că poștașul bine afumat și-a făcut simțită prezența într-o cârciumă locală, unde, în loc să livreze pensiile bătrânilor care îl așteptau, s-a lăsat ispitit de tentația alcoolului. Pe măsură ce consumul de băuturi spirtoase avansa, poștașul nu s-a putut abține să împartă banii destinați pensionarilor cu toți cei prezenți în local.

Situația s-a escaladat rapid, ajungând la un moment de agitație în restaurant, iar proprietarii au fost nevoiți să cheme poliția pentru a evita un conflict mai amplu. Poștașul, protagonistul neașteptat al acestui eveniment, a fost dus la secția de poliție, unde a fost convocat și directorul Oficiului Poștal din Bijeljina.

Este de așteptat ca incidentul să atragă măsuri disciplinare și investigații suplimentare pentru a clarifica circumstanțele în care poștașul a ajuns să împartă pensiile într-o cârciumă în loc să le livreze beneficiarilor legitimi.

Publicitate