Un preot lovește cu mașina un pieton și fuge de la locul accidentului pentru că se grăbea să meargă cu Boboteaza

Un incident grav a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 07:14, în localitatea Oncești, jud. Maramureș, unde în urma unui accident rutier, un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost grav rănit.

Poliția din Secția 5 Ocna Șugatag a fost sesizată prin intermediul numărului de urgență 112, informații ce indicau un accident rutier cu victimă și fuga șoferului de la locul evenimentului, informează vasiledale.ro.

Publicitate

La fața locului, polițiștii au găsit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș care acorda îngrijiri medicale unui bărbat grav rănit, în vârstă de 68 de ani. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conform informațiilor oferite de autorități, un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, provenind din Bârsana, l-a surprins și accidentat pe bărbatul de 68 de ani, iar șoferul a părăsit ulterior locul accidentului rutier, plecând spre Sighetu Marmației.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În legătură cu acest incident, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Ulterior, s-a aflat că șoferul autoturismului implicat în accident este un preot pensionar din Nănești, care se îndrepta spre Sighetu Marmației, în zona Câmpul Negru, unde trebuia să la sfințirea caselor de Bobotează.

CLIPUL VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI

Publicitate