Un preot și-a pus viața în pericol stând în stradă pentru a sfinți o curbă unde au loc accidente (VIDEO)

Un preot din localitatea Bratila, județul Bacău și-a pus viața în pericol stând în stradă pentru a sfinți o curbă unde au avut loc frecvente accidente mortale sau cu victime.

Este vorba de preotul paroh Ioniță Florin, de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Bratila I, care a avut o inițiativă surprinzătoare pentru unii, aceea de a sfinți o ”curbă a morții”, lucul unde multe persoane și-au pierdut viața în accidente auto.

”Astăzi, 2 februarie, la ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ” CURBA MORȚII” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviții de accidente și moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele.

Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident.” – este mesajul preotului Florin Ioniță postat pe pagina de Facebook.

Evenimentul a avut loc la o zi după ce, în județul vecin, 7 persoane au murit în urma unui groaznic accident auto petrecut în localitatea Bălțați.

Atât timp cât infrastructura din România lasă de dorit, autostrăzile sunt pe hârtie sau la faza de proiectare prin sertarele ministerelor iar siguranța pe drumurile naționale, sau cele de viteză este departe de ceea ce ar trebui să fie, foarte multă lume își pune speranțele în ”Cel de Sus” când trebuie să plece la drum pe șoselele României, așa că nu ne rămâne decât să apreciem inițiativa preotului băcăoan.