Un primar a fost surprins de localnici în timp ce întreținea relații intime cu contabila primăriei! – VIDEO

În urma unei serii de înregistrări controversate ce au devenit virale pe rețelele de socializare, comunitatea din comuna Miheșu de Câmpie se află în mijlocul unui scandal de proporții.

Întrebările legitime privind comportamentul moral al primarului și al unei presupuse angajate din Primărie în timpul orelor de lucru au ridicat o undă de șoc și dezbatere în rândul locuitorilor, notează punctul.ro.

Publicitate

Filmările, care au fost distribuite intens pe platforme precum Facebook și Whatsapp, au stârnit indignare și neliniște în rândul comunității locale, cu doar câteva luni înainte de alegerile programate pentru luna iunie.

În lumina acestui scandal, întrebările cu privire la moralitatea acțiunilor celor doi și implicațiile acestora asupra mandatului viitor al primarului au devenit punctele centrale ale discuțiilor.

Încercările de a obține o declarație oficială din partea primaruluide catre sursa citată  au fost întâmpinate cu eșec în această dimineață. Această tăcere din partea autorităților locale alimentează și mai mult speculațiile și preocupările din partea locuitorilor.

În contextul în care rolul primarului este vital pentru comunitate și este asociat cu încredere și integritate, acest scandal ridică întrebări importante cu privire la calitatea guvernării și standardele etice în administrația publică locală.

CLIPUL VIDEO POATE FI VAZUT AICI

Publicitate