Un primar a intrat în sediu cu pistolul, ameninţând că-l împuşcă în cap pe cel care a divulgat că are amantă

Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni (județul Giurgiu), a intrat în sediul primăriei cu pistolul, ameninţând că-l împuşcă în cap pe angajatul care l-a turnat nevestei că are amantă chiar în primărie.

Incidentul a avut loc anul trecut, după ce primarul a revenit dintr-o vizită din Germania.
Supărat că o discuţie pe care a avut-o cu o angajată a primăriei (Lili), a ajuns la soţia sa (Irina), Pătuleanu a recurs la ameninţări, arată o înregistrare video publicată de Ora de Giurgiu.

Marian Pătuleanu este singurul primar din județul Giurgiu care are un automobil de lux marca Maybach. El conduce o comună, Singureni, de 3.200 de locuitori, dintre care 8,77% s-au declarat romi la recensământul din 2011.

Cineva, dintre angajații amenințați de Pătuleanu, a înregistrat o parte din discuțiile tensionate care au avut loc în clădirea primăriei. Cele 7 minute și jumătate sunt halucinante. Un amestec de Caragiale, telenovelă și filme mafiote, informează ziaristii.com.

Totul a pornit de la o intrigă amoroasă. Povestea, pe scurt:

  1. Primarul are o favorită (unii zic amantă), Lili, angajată la primărie.
  2. Aflat în Germania să cumpere o mașină, primarul a avut un schimb de SMS-uri cu Lili.
  3. La scurt timp, Lili a fost chemată acasă la soția primarului, Irina.
  4. Printr-un șiretlic, Irina a pus mâna pe telefonul presupusei amante a soțului ei. S-a uitat în mesagerie și a văzut schimbul de mesaje al acesteia cu primarul. Prima măsură: i-a dat o mamă de bătaie.
  5. Irina l-a luat la rost pe primar.
  6. Primarul s-a înfuriat și consideră că singurul vinovat pentru situația asta, inclusiv pentru bătaia luată de subalterna lui, este un angajat al primăriei, care i-a spus Irinei care-i treaba cu Lili. Așadar, vinovat nu e nici primarul infidel, vinovată nu e nici nevasta bătăușă, ci angajatul care i-a spus Irinei ce-i face bărbățelul.
  7. Primarul i-a convocat pe angajații primăriei și, cu pistolul la vedere, a „promis” solemn că-l va împușca în cap pe cel care l-a turnat la nevastă.

Atmosfera întâlnirii primarului cu subalternii săi este una de teroare. Oamenii sunt speriați de pistol, cunosc și apucăturile primarului. Cel care a informat-o pe nevasta edilului se teme, probabil, să nu fie dat în vileag de aceasta.

Comportamentul primarului e încurajat și de atitudinea nedemnă, rușinoasă a câtorva angajate. În timpul întâlnirii sunt date câteva replici descalificante pentru noțiunea de om.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.