Un primar a plantat lalele și crini imperiali în oraș, pentru că sunt preferatele amantei!

Un scandal de proporții cu iz de romanță și trădat de petale parfumate de lalele a cutremurat Primăria Botoșani, culminând cu punerea sub acuzare a primarului Cosmin Andrei.

Acesta este investigat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru presupusa implicare într-un caz de favorizare a amantei sale în cadrul unui concurs organizat de Direcția de Taxe și Impozite.

Publicitate

Potrivit anchetatorilor, edilul ar fi furnizat subiectele concursului iubitei sale, facilitându-i astfel obținerea unui post în cadrul instituției menționate.

Scandalul a fost adus la lumină de către soțul înșelat al femeii, un șofer de camion, care, simțind că onoarea de familist este în pericol, a depus un denunț la DNA. Acesta a reclamat presupusele nereguli din cadrul concursului organizat de primărie, concurs câștigat de soția sa.

Într-o ironie a situației, bărbatul a declarat că, dacă soția sa ar fi avut o relație cu primarul Cosmin Andrei, orașul Botoșani nu ar mai fi avut bulevardul principal împodobit cu flori. Acesta a subliniat faptul că munca harnică a soției sale și pasiunea pentru lalele au adus un cadru floral deosebit orașului, chiar și în perioade neașteptate.

„Tot orașul Botoșani, sincer, ar trebui să îi mulțumească nevestei mele. Când avea Botoșaniul lalele și crini imperiali pe bulevard, serios? N-am știut ce flori o să apară. Harnici. Și în primăvară când apar lalele, au apărut lalele. Lalelele sunt florile preferate ale soției”, a declarat soțul înșelat.

Primarul Cosmin Andrei se află în prezent sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile și s-a autosuspendat din toate funcțiile politice pe care le deținea în cadrul Partidului Social Democrat (PSD), condus de Marcel Ciolacu.

Publicitate