Un primar face revoluție: a concediat 85 de polițiști locali. Cei rămași vor fi testați fizic

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a anunțat concedierea a 85 de polițiști locali, dar și a 130 de angajați de la Asistență socială. Edilul a precizat că polițiștii locali rămași vor fi testați fizic.

„Reforme și reorganizări în Primăria Sectorului 6. Nu mai putem continua ca până acum. Fiecare angajat al Primăriei Sectorului 6 trebuie să înțeleagă că trebuie să se implice și să performeze.

Astăzi am publicat noua organigramă a Poliției Locale Sector 6. Vor fi mai puțin cu cca. 85 de posturi”, a scris primarul Ciprian Ciucu.

Acesta a mai precizat că cei mai mulți polițiști locali vor intra la testare.

„Probe de cunoștințe și abilități fizice. Vor rămâne în Poliția Locală doar cei dedicați funcției, cei care își înțeleg rolul.

Nu sunt mulțumit de Poliția Locală, se mișcă mai bine decât în urmă cu 6 luni, dar tot nu sunt mulțumit. Polițistul local trebuie să fie prezent și atent la TOT ce se întâmplă în jurul lui, se implice, să observe și să ia măsuri atunci când identifică un teren lăsat de izbeliște, când un dezvoltator imobiliar nu respectă normele de mediu și ori de câte situația o impune”, mai spune Ciprian Ciucu.

Edilul a mai preiczat că  polițiștii locali care rămân „la bord” vor fi monitorizați permanent.

Ciprian Ciucu a anunțat o restructurare de 130 de posturi și la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

„Între timp am desființat Direcția de Administrare a Fondului Locativ, o instituție de 50 de persoane care nu își justifica existența, bugetul și contractele și care acum face accesași treabă cu cca. o treime din personal”, a mai scris Ciprian Ciucu, care încheiat postarea cu mesajul „va urma”.

sursa: lool.ro