Un primar își amenință cetățenii după alegeri: „De mâine intră JIHADUL peste voi” (VIDEO)

Declarații controversate ale unui primar din Giurgiu! La scurt timp după ce a aflat că a fost ales din nou primar, bărbatul le-a transmis contestatarilor săi să fie atenți pentru că le-a pus gând rău.

Nu este prima ieșire violență a edilului. În trecut, politicianul a mai amenințat și polițiști, dar și pe angajații primăriei, transmite realitatea.net.

Publicitate

Marian Pătuleanu, primarul reales, a trecut la amenințări imediat după aflarea primelor rezultate. Mai întâi edilul le-a mulțumit alegătorilor și le-a promis că nu îi va dezamăgi, apoi a avut grijă și de contestatari. A și nominalizat câțiva localnici cărora le-a pus gând rău pe motiv că aceștia l-au umilit.

Eu, Marian a lui” Florea, pentru unii care ar trebui sa auda de maine incepe jihadul peste ei, a lu Dobrogeanu, a lu Viorel, sa va fie clar, de maine intra jihadul peste voi.„, spune primarul ales.

Marian Pătuleanu, cunoscut ca “Maryo Primaru” după ce a jucat cu acest nume într-un meci oficial între echipa din comună și Rapid, nu e la prima abatere de acest fel. La începutul pandemiei, i-a amenințat pe polițiștii care l-au oprit în trafic că sună inclusiv la Marcel Vela pe motiv că l-au prins cu radarul „în vreme de criză”. În clip, edilul îi acuză pe agenți că au ascuns mașina și că au parcat pe un domeniu privat, care îi aparține familiei lui.

În altă înregistrare a fost surprins când îi amenință pe angajații primăriei cu un pistol.

Publicitate