Un primar spală încălțămintea cetățenilor exasperați de noroaiele de pe străzi! – VIDEO

Primarul Iosif Bimbo din comuna Livada, județul Arad, a devenit subiect de discuție pe rețelele de socializare după ce s-a filmat spălând cizmele pline de noroi ale unei localnice nemulțumite de lucrările de canalizare din zonă.

Gestul său inedit de a rezolva nemulțumirea cetățenilor a stârnit aprecieri și zâmbete în comunitatea locală.

Sursa conflictului a fost reprezentată de nemulțumirea unei femei față de noroiul provocat de lucrările de introducere a canalizării în zonă, iar modalitatea originală prin care a ales să-și exprime dezaprobarea, lăsându-și cizmele murdare pe pervazul primăriei, a fost imediat transformată de primar într-o oportunitate de a detensiona situația și de a demonstra buna sa voință.

Primarul Bimbo și-a luat mănuși și a spălat cizmele murdare, plasându-le ulterior sub bradul de la primărie pentru a fi luate de proprietara lor. „Mai nou, la modă se trimit primarului pantaloni și alte lenjerii.

Azi au fost lăsate la curățat o pereche de cizme de damă. Conform pozelor, acum pot fi luate curate. Vine Crăciunul, așa că, cu drag, stimate proprietar sau purtător de cizme, am coborât acolo unde sunteți și v-am îndeplinit fantezia”, a declarat primarul.

Reacția sa plină de umor și disponibilitatea de a transforma nemulțumirile într-o ocazie de apropiere și împăcare au fost întâmpinate cu entuziasm în comunitate. Primarul Bimbo a glumit și a sugerat că în viitor ar putea fi introdusă chiar o „secție de spălare” în cadrul primăriei pentru a satisface astfel de cereri, idee care a stârnit zâmbete și reacții pozitive în mediul online.

Videoul în care primarul se implică personal în spălarea cizmelor a devenit viral pe Facebook, atrăgând numeroase aprecieri și comentarii de la locuitorii comunei, mulți dintre aceștia salutând inițiativa sa și abordarea plină de umor pentru a rezolva astfel de situații delicate.

Dacă pentru o comună nu e ceva atât de șocant să vezi noroaie pe străzi, vă prezentăm câteva fotografii din ”SmartCity Piatra-Neamț, condus de liberalul Andrei Carabelea, unde locuitorii sunt disperați de lucrările la noile coridoare de mobilitate urbană care trenează de aproape 2 ani și care lasă în urmă mizerie, noriaie, gropi și ambuteiaje în trafic.

Publicitate