Un profesor scos din minți și exasperat de elevi și-a dat cu catalogul în cap! (VIDEO)

Un profesor din București a ajuns viral pe Internet, după ce și-a pierdut cumpătul în timpul orelor. Cadrul didactic a reacționat violent, însă nu față de elevii care l-au scos din minți, ci față de el însuși.

Întâmplarea a fost surprinsă în urmă cu câțiva ani, iar acum este din nou viralizată. Nereușind să își disciplineze clasa, acesta a renunțat să mai încerce și a început să-și dea pumni și palme în cap.

Apoi și-a strâns lucrurile, iar în drum spre ieșirea din încăpere și-a izbit catalogul de cap cu putere, informează clik.ro.

Reacția șocantă a profesorului a fost filmată de unul dintre elevi cu telefonul. Imaginile au ajuns să fie distribuite în masă pe o rețea socială, unde videoclipul a fost încărcat cu descrierea „Între timp, printre liceele din București”.

În comentariile din dreptul filmulețului, care a strâns sute de mii de vizualizări, mai multe persoane au scris că îl recunosc pe profesor.

„Îl cunosc pe acest profesor… și tot timpul a fost luat în bătaie de joc de către elevi… pur și simplu a ajuns într-o stare foarte proastă din cauza elevilor”, a scris un utilizator. „Este profesorul Moșneguțu, așa îi zice, și predă la liceul Dimitrie Gusti”, s-a mai sesizat cineva.

 

@razvand1312 #anideliceu #highschool #viral #foryou #foryoupage #fy #fyp ♬ sunet original – Razwen