Un puști de 12 ani a făcut accident cu mașina după o plimbare prin oraș!

Un eveniment șocant a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când un copil în vârstă de doar 12 ani a fost implicat într-un accident rutier pe strada Geniștilor din Craiova. Incidentul s-a soldat cu rănirea sa și a unui alt copil de 13 ani, pasager în mașină.

Polițiștii au fost alertați la ora 3.35 în noaptea menționată, cu privire la producerea unui accident cu consecințe grave. La fața locului, forțele de ordine au constatat că un minor de 12 ani, aflat la volanul unei mașini, a pierdut controlul vehiculului și a intrat pe contrasens, colidând cu autoturismul condus de un bărbat de 47 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina condusă de minor a fost proiectată într-o altă mașină parcată, apoi în gardul unui imobil din zonă. Atât șoferul de 12 ani, cât și un alt copil de 13 ani, pasager în vehicul, au suferit răni și au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Testele cu aparatul etilotest efectuate asupra ambilor șoferi au indicat rezultate negative, excludând astfel consumul de alcool drept cauză a accidentului. Cu toate acestea, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele minorului de 12 ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Publicitate