Un puști român de 14 ani a impresionat cu talentul său jurații “America’s Got Talent” – VIDEO

Darius Mabda, un puști de 14 ani, din România, a reușit să impresioneze nu doar juriul de la “America’s Got Talent”, ci și milioanele de telespectatori ai emisiunii.

La doar câteva momente după ce a urcat pe scenă în timpul celei de-a patra runde de audiții pentru “America’s Got Talent: All-Stars”, Darius Mabda a izbucnit în plâns.

Publicitate

Emoția momentului i-a cuprins imediat deopotrivă pe jurați și pe cei aflați în platoul emisiunii, scrie nbc.com.

”Sunt foarte emoționat pentru că sunt pentru prima dată în America și era visul meu să fiu aici. Sunt mai emoționat la America’s Got Talent: All-Stars pentru că este cea mai mare scenă din lume”, a spus Darius Mabda.

Darius Mabda i-a impresionat pe jurați cu un moment emoționant de dans contemporan, pe melodia “In my Blood” a lui Shawn Mendes.

”A fost incredibil. Mişcările tale sunt ca ale unui contorsionist atunci când dansezi. Sunt impresionată de talentul tău”, i-a spus Heidi Klum românului, după ce l-a aplaudat în picioare.

”Când ai început să dansezi m-am gândit că am mai văzut asta. După ce ai început să te mişti, ai schimbat totul”, a comentat, cu exigența obișnuită, Simon Cowell.

Darius Mabda este originar din Oradea și este câștigătorul ediției din 2022 a emisiunii “Românii au talent”.

Darius Mabda a început să danseze la vârsta de 6 ani, imitând coregrafii urmărite pe YouTube.

Primele premii importante le-a obţinut la 11 ani, în 2019. Locul I la Bucharest Dance Festival, premiul Best Male la Freedom Dance Festival Budapesta şi medalia de aur la Dance Star Croaţia sunt doar câteva reuşitele sale.

După ce a câștigat Românii au talent, Darius Mabda s-a mutat împreună cu familia la București, unde studiază în continuare baletul la Liceul de Coregrafie Floria Capsali.

sursa: 3dots.ro

Publicitate