Un restaurant de fițe servește înghețata de ciocolată într-un mod specific! – VIDEO

Un restaurant de fițe a atras multă atenție online datorită celui mai recent desert – un vas de toaletă plin cu înghețată de ciocolată. WC-ul mânjit cu desertul rece, pe care l-a botezat „A Treia Casă a Excrementelor”, este dezgustător pentru unii, însă altora le place această idee bizară.

Restaurantul Gordos servește înghețată de ciocolată într-un vas de toaletă

Gordos, un restaurant popular din Holon, Israel, a ajuns viral pe rețelele sociale datorită acestui mod inedit de a servi înghețata, dar și numelui ales pentru desert. A Treia Casă sau Al Treilea Templu este un concept foarte important în iudaism, referindu-se la un templu ipotetic reconstruit din Ierusalim, potrivit Oddity Central.

Mulți au considerat că restaurantul a luat în derâdere religia lor, așa că e de înțeles de ce sute de oameni s-au arătat supărați de gestul celor de la Gordos, în timp ce alții nu au luat atât de în serios acest concept.

„Șocant. O astfel de lipsă de respect pentru religia iudaică, reprezentând mai mult de 50 la sută din populația țării”, a scris o persoană indignată de videoclipul publicat de restaurantul Gordos pe pagina oficială de Instagram – urmărită de peste 10.000 de oameni.

„Probabil că sunteți în pragul falimentului dacă v-ați hotărât să șocați pe toată lumea cu o idee atât de dezgustătoare”, a comentat altcineva. Conceptul de înghețată servită într-un vas de toaletă nu e nou și a mai fost folosit și de alte restaurante în trecut, dar Gordos este primul local care s-a străduit la capitolul realism, chiar dacă produsul lor provoacă greață multora.

Restul deserturilor oferite de acest restaurant arată delicios, deci cu siguranță a dorit să își facă reclamă într-un mod șocant, pentru ca numele său să fie cunoscut în toată lumea. Și se pare că a reușit această performanță!

Publicitate