Un român a fost surprins de camere în timp ce căra pe scuter cadavrul prietenului pe care l-a omorât!

Un român din Napoli a fost reţinut pentru uciderea unui compatriot, după ce camerele de supraveghere din oraş l-au surprins în timp ce îi căra cadavrul pe scuter.

Cadavrul românului, în vârstă de 54 de ani, pe numele său Gheorghe Paraschiv, a fost găsit pe 4 iunie, pe un teren agricol din localitatea Scisiano, de către poliţiştii italieni, scrie Napoli Today.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a fost omorât. După ce au verificat camerele de supraveghere video din oraş au sesizat că, pe 2 iunie, victima alături de un alt român, în vârstă de 48 de ani, Florin Sitariu, au fost la un magazin din localitatea Nola.

Apoi, cei doi s-ar fi deplasat către locuinţa agresorului, unde acesta l-ar fi omorât pe conaţionalul său. I-a băgat trupul într-un sac de plastic, l-a urcat pe un scuter şi a plecat pentru a-l arunca pe câmpul unde a fost descoperit.

Dinamica incidentului nu a fost încă clarificată. Momentan, potrivit reconstituirii, bărbatul de naționalitate română este acuzat de omor voluntar și ascunderea unui cadavru. Cadavrul victimei a fost apoi găsit a doua zi în zona rurală din Scisciano.

Imaginile au fost achiziționate de carabinierii coordonați de procuratură, iar Tribunalul din Nola a validat arestarea bărbatului care este acuzat de omor voluntar și ascundere de cadavru. Investigațiile sunt încă în curs de desfășurare pentru a clarifica motivele crimei și dinamica incidentului.