Un român a împins un paramedic afară din ambulanță, după ce urinase în interior! – VIDEO

Serviciul de Ambulanță din Londra a stârnit indignarea publicului după ce a făcut publice imagini înfiorătoare cu un pacient român care a atacat violent un paramedic și l-a împins afară dintr-o ambulanță în fața spitalului Chelsea and Westminster.

Incidentul, petrecut sub ochii șocați ai martorilor, a avut loc în timp ce paramedicul își îndeplinea îndatoririle de salvare, iar autoritățile au intervenit rapid pentru a aduce agresorul în fața justiției.

Publicitate

Înregistrarea video arată un paramedic în vârstă de 30 de ani fiind împins violent dintr-o ambulanță de către un pacient, moment în care acesta a urinat în vehicul.

După incident, pacientul a părăsit ambulanța, trecând pe lângă paramedicul căzut la pământ. În timpul întregului episod, agresorul a folosit un limbaj vulgar și homofob la adresa membrilor echipajului medical.

Mai mult, agresorul a avut un comportament revoltător, utilizând un limbaj vulgar și homofob la adresa membrilor echipajului medical. Într-un act extrem de disprețuitor, pacientul a părăsit ambulanța, trecând indiferent pe lângă paramedicul căzut la pământ și urinând în interiorul vehiculului.

Agresorul, cu un istoric îndelungat de infracțiuni, a fost rapid arestat de către poliție, prezentă deja la fața locului. În urma investigațiilor, acesta a fost condamnat și obligat să plătească despăgubiri paramedicului agresat, care a suferit leziuni și a descris experiența ca fiind „foarte dureroasă,” inclusiv o senzație de amorțeală.

Șeful paramedicilor, Dr. John Martin, a condamnat vehement violența îndreptată împotriva personalului de ambulanță, subliniind că aceștia vin la serviciu pentru a ajuta comunitatea și că violența nu poate fi tolerată. Autoritățile au asigurat publicul că vor lua toate măsurile necesare pentru a menține în siguranță echipajele de ambulanță și că vor urmări pedepsirea agresorilor.

Publicitate