Un român din Italia și-a abuzat fiica minoră și a lăsat-o gravidă! Se cere castrarea chimică a acestuia

O știre groaznică a provocat furori în Italia: un român și-a abuzat fiica și a lăsat-o însărcinată, notează stiridiaspora.ro.

Cercetările polițiștilor au început în momentul în care au primit o sesizare cu privire la un grup familial dintr-o fermă din zona rurală a comunei Daunia, în care se aflau minori, în special o fată însărcinată, în urma unor abuzuri sexuale repetate care ar fi fost comise de tatăl acesteia.

Într-o notă, poliția a raportat că – în urma primelor suspiciuni – „ofițerii au efectuat imediat investigațiile necesare, menite să verifice validitatea celor semnalate.

Ca urmare a activităților desfășurate și, în special, în virtutea declarațiilor fetei și a constatărilor preliminare, polițiștii l-au supus arestului preventiv pe tatăl victimei, bănuit în mod grav de comiterea infracțiunilor de violență sexuală în formă agravată și continuată și rele tratamente în familie.

Părinții români vor trebui să se prezinte la secția a șasea a Tribunalului Provincial din La Coruña, joi, 13 ianuarie, fiind inculpați într-un proces pentru cerșetorie, violență domestică, detenție ilegală și agresiune sexuală.

Cei doi români sunt acuzați că au abuzat de fetița lor pe când aceasta avea doar 14 ani, în anul 2014. Potrivit rechizitoriului, părinții români o duceau dis de dimineață pe fetiță în orașul Santiago de Compostela și o lăsau la ușile diferitelor magazine pentru a o obliga să ceară bani. Seara, părinții veneau d

Matteo Salvini, fostul ministru de Interne al Italiei și actual președinte al Ligii Nordului cere castrarea chimică a românului. Acesta a scris pe contul său de Twitter, „Castrazione chimica. E stop” (în traducere Castrare chimică si punct-n.r.). Iată captura cu mesajul lui Salvini.

1. -imagine fara descriere- (agdga.jpg)