Un român și-a dat soția dispărută. Polițiștii au căutat-o și au găsit-o la închisoare, unde a ajuns și românul

Un român în vârstă de 31 de ani s-a prezentat la secția de poliție din Poing, vineri seara, 17 noiembrie, exprimând îngrijorarea pentru soția sa, tot româncă, care nu-i mai răspundea la apelurile telefonice. Cu toate acestea, ancheta poliției germane a adus la iveală detalii uluitoare.

Conform informațiilor furnizate de Poliția germană și citate de tabloidul TZ, în timpul discuției cu românul îngrijorat, agenții au descoperit că soția acestuia era de fapt un suspect înregistrat chiar la secția de poliție din Poing, informează libertatea.ro.

Femeia fusese implicată într-un furt în oraș în aceeași zi, iar în timp ce poliția lua declarația soțului ei, a fost dezvăluit că pe numele femeii exista un mandat de arestare din partea Parchetului Baden.

La scurt timp după această descoperire, Parchetul Baden a dispus arestarea femeii, care a fost transferată la închisoarea pentru femei de la München-Stadelheim în jurul orei 19.00 pentru a-și ispăși pedeapsa cu închisoarea pentru un alt furt.

Surpriza a venit însă atunci când autoritățile au examinat documentele prezentate de către soțul femeii. S-a constatat că și el era căutat de Parchetul din Baden, fiind acuzat de complicitate la furtul pentru care soția sa fusese arestată.

Astfel, ceea ce a început ca o alertă de dispariție a soției s-a transformat într-o situație în care ambii soți români au sfârșit în arest, fiecare având acuzații de furt și complicitate la furt. Autoritățile germane continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele acestor infracțiuni.

Publicitate