Un șofer era atât de beat încât a ambalat motorul până i-a luat foc mașina!

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din comuna Udești, județul Suceava, a transformat o seară de beție într-un coșmar, după ce, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a ambalat motorul mașinii sale până când aceasta a luat foc și a fost distrusă în totalitate.

Potrivit informațiilor furnizate de Obiectiv de Suceava, un apel la 112 a alertat sâmbătă seara autoritățile cu privire la o mașină Ford care ardea. Echipaje ale ISU Bucovina Suceava și pompierii primăriei s-au deplasat imediat la fața locului, unde au intervenit pentru a stinge incendiul.

Cel care a sunat la 112 a relatat polițiștilor că șoferul mașinii s-ar fi urcat la volan într-o stare atât de avansată de ebrietate, încât a forțat motorul până când mașina a luat foc.

La sosirea echipajelor de intervenție, bărbatul, vizibil ebriu, se clătina pe picioare și abia coborâse din mașina în flăcări.

Șoferul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, deoarece starea sa nu permitea testarea cu aparatul etilotest. Ulterior, s-a descoperit că acesta avea și permisul de conducere anulat.

Pompierii militari au concluzionat că focul a fost provocat de efectul termic provenit de la toba de eșapament a vehiculului, care a fost distrus în totalitate în urma incendiului.

Împotriva șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, precum și distrugere din culpă.

Acesta va trebui să răspundă în fața legii pentru consecințele nefericite ale comportamentului său imprudent la volan.

Publicitate