Un șofer lăsat fără talon, intră intenționat în mașina polițistului! – VIDEO

Un polițist din localitatea Peretu, județul Teleorman, a fost victima unui accident suspect, după ce mașina sa a fost lovită de un șofer căruia îi confiscase talonul auto în urmă cu ceva timp. Incidentul s-a soldat cu rănirea ambilor șoferi implicați, aceștia fiind transportați la spital.

Ambii șoferi, unul în vârstă de 23 de ani și celălalt, polițistul, de 26 de ani, sunt din Peretu. Totul a început în luna martie, în localitatea Roșiorii de Vede, unde activează polițistul, când acesta a reținut talonul auto al șoferului agresor, care conduce un Mercedes.

A doua zi după acest incident, polițistul, tatăl său și iubita lui au început să primească telefoane de amenințare de la persoane din anturajul șoferului rămas fără talon, relatează Teleorman-news.ro.

Conform sursei citate, situația a escaladat până la punctul în care cauciucurile mașinii tatălui polițistului au fost sparte. În ziua alegerilor, duminică, șoferul Mercedesului a accelerat și a intrat intenționat în mașina polițistului care ieșea de pe o stradă secundară.

Imaginile video surprinse la locul incidentului arată cum șoferul agresor întoarce brusc în mijlocul străzii și, după câteva clipe de așteptare, accelerează și lovește în plin mașina polițistului.

În urma impactului, ambii șoferi au suferit răni și au fost transportați la spital. De asemenea, pasagera din mașina polițistului a fost dusă la unitatea spitalicească, acuzând dureri de gât.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, iar colegii polițistului agresat urmează să adune probe pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Publicitate