Un suporter a ajuns la spital după ce a fost lovit de un șut puternic al unui fotbalist!

Un suporter german a ajuns la spital după ce a fost lovit de un șut puternic expediat de atacantul Niclas Füllkrug, în timpul încălzirii premergătoare meciului de deschidere dintre Germania și Scoția, de la Euro-2024.

Kai Flathmann, un fan dedicat al echipei naționale a Germaniei, în vârstă de 43 de ani, ocupa un loc în primul rând al tribunei de la Allianz Arena, exact în spatele porții din partea stângă. Venise la stadion pentru a se bucura de spectacol și pentru a vedea intrarea pe teren a echipei conduse de Julian Nagelsmann.

Cu toate acestea, ghinionul a făcut ca Flathmann să fie lovit direct de o minge trimisă cu forță de Niclas Füllkrug în timpul încălzirii. În urma impactului, suporterul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost diagnosticat cu o fractură.

„M-am trezit cântând imnul național pe o targă și nu știam dacă să râd sau să plâng. A trebuit să renunț la visul meu de a vedea meciul de deschidere. Dar nu în fiecare zi ai parte de o astfel de întâmplare cu ‘Fülle’,” a declarat Flathmann pentru publicația Bild.

Deși incidentul a fost unul nefericit, Flathmann a rămas cu un spirit optimist, urmărind meciul pe telefonul mobil din spital și continuând să își susțină echipa favorită.

 

Publicitate