Un tânăr a înjunghiat mortal un angajat pentru că nu a vrut să plătească fisa la aparatul de box!

Un bărbat care era angajat la bâlciul organizat de Zilele Sucevei a fost înjunghiat mortal de un individ care nu voia să plătească joaca la aparatul de box, scrie Monitorul de Suceava. Agresorul a fost reținut de poliție.

Tragedia a avut loc vineri seara, în parcarea unui centru comercial. O dispută plecată din senin și care nu prevestea nimic s-a transformat în crimă între personalul care deservea un carusel și alte două persoane.

Unul dintre agresori a venit la aparatul de box și nu a vrut să plătească biletul. Cei patru și-au împărțit pumni și picioare, iar una din persoane s-a retras. Rămas în inferioritate numerică, celălalt bărbat a încercat să scape, numai că a fost urmărit de angajații care aveau grijă de carusel.

Cel urmărit a scos un cuțit și a lovit la întâmplare, unul dintre bărbați a fost rănit superficial, iar altul grav. Cel din urmă a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

La momentul agresiunii, zeci de oameni se aflau în parcul de distracție Suspectul este un tânăr de 26 de ani, a fost reținut și va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au transmis reprezentanții poliției.

*fotografia are caracter ilustrativ