Un tânăr a murit și o fată este în comă după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de mașină

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit, miercuri noaptea, pe un drum forestier din județul Satu Mare, într-un accident înfiorător. Două fete au fost și ele rănite, iar una dintre ele e în stare critică, informează presasm.ro.

Tragicul eveniment a avut la miezul nopții, pe drumul forestier Brada, din extravilanul localității Negrești Oaș, în zona Luna Șes.

Conform sursei citate, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac și o cameră auto: un bărbat în vârstă de 35 de ani, și două tinele, ambele în vârstă de 21 de ani.

La un moment dat, cele trei persoane tractate s-au izbit de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul de 35 de ani a murit, iar cele două tinere au fost rănite.

Una dintre fete se află în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire, potrivit medicilor. A doua tânără are fractură de picior și contuzie de coloană.

”În jurul orei 00:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor trei victime rezultate în urma producerii unui accident rutier.

În accident a fost implicat un autoturism care trăgea un tubing pe care se aflau trei persoane. La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comanda, două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor) și doua ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean”, au transmis pompierii militari sătmăreni.