Un tânăr a urcat la volanul unei mașini de poliție și a început să glumească cu prietenii (VIDEO)

Un clip video postat pe rețelele de socializare și care în scurt timp a devenit viral va da din nou bătăi de cap Poliției Române, care va trebui să facă cercetări pentru a depista în ce condiții un tânăr a urcat la volanul unei autospeciale și după câteva glume, a plecat de pe loc. 

ACTUALIZARE: tânărul a fost identificat de către polițiști și a fost dus la audieri. Din primele informaţii, maşina aparţinea poliţiştilor din Predeal, iar filmarea ar fi fost făcută într-o spălătorie auto.

Mai exact, un tânăr a fost filmat la volanul maşinii, în momnetul în care merge „într-o intervenţie”. Acesta verifică o gaşcă de prieteni care ar fi perturbat ordinea şi liniştea publică, notează cancan.ro.

– „Băi băieţi daţi şi voi muzica mai încet şi vă rog eu frumos să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici. Vă rog eu frumos.

– Bine şefule, ne scuzi de deranj”, este dialogul dintre presupusul poliţist şi unul dintre petrecăreţi.

Filmarea a fost apoi publicată de contul celui care se afla la volan, iar imaginile au ajuns imediat la sute de internauţi. Mulţi dintre aceştia au criticat gestul tânărului, în timp ce alţii s-au amuzat de situaţie:

„Legenda spune că urmează declarații la poliție 🤣”

„În România totul este posibil 🤦‍♂️”

„Se lasă cu audieri ….😂”

„Ce bătaie de joc a ajuns Poliţia Română!!!🥺”

„De ce nu este respectată Poliția Română 😏 uite prin faptul că marțafoi care nu au ce să facă vor sa impresioneze…”

„Incredibil ce-a ajuns Poliţia Română!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Între timp, clipul video a dispărut de pe contul de TikTok respectiv.