Un tânăr agent și-a dat demisa din Poliție și s-a apucat de furat. Are 9 spargeri până acum

Un vasluian de 24 de ani, care a fost un timp agent de poliție în localitatea Zorleni, și-a dat demisia din Poliție și s-a apucat de furat.

În anul 2020, a plecat de la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui după ce ar fi provocat un accident rutier, beat fiind. Acum, pe 22 noiembrie, acesta s-a înhăitat cu doi minori din Huși și doi adulți din Murgeni și au venit cu mașina în Bârlad, căutând ceva de furat, informează vremeanoua.ro.

Pentru că nu au găsit ce, s-au gândit să meargă în altă parte, dar nu mai aveau benzină la mașină. Așa că au mers la o benzinărie din oraș, și-au tras cagule pe față, au acoperit numerele la mașină, au alimentat, după care au fugit.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, anunță că au reținut în noaptea de 21/22 noiembrie, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, din județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat. v

Fostul polițist la IPJ Vaslui, la Postul de Poliție Zorleni, a fost unul dintre cei mai căutați hoți din țară. El și-a dat demisia din Poliție și a fost prins în februarie a.c., la Iași, după ce a comis 9 spargeri.