Un tânăr de 18 ani e pe moarte, după ce o roată desprinsă de la alt vehicul i-a căzut pe mașină! – FOTO

Un tânăr român de 18 ani luptă pentru viața sa după un accident grav, în care a fost lovit de o roată desprinsă de la alt vehicul. Incidentul a avut loc pe autostrada A1 Vest, lângă Sipbachzell, pe data de 30 iulie, iar viața tânărului atârnă acum de un fir de ață.

Potrivit informațiilor furnizate de cotidianul austriac Mein Bezirk, tânărul șofer se afla la volanul mașinii familiei sale, având tatăl său drept pasager, când a fost lovit de o roată care s-a desprins în mers de la un alt autoturism.

Publicitate

Roata față stânga a celuilalt vehicul a zburat zeci de metri în aer și a căzut direct pe mașina condusă de tânărul român, izbindu-se de parbriz și provocând un accident grav.

Impactul puternic a dus la pierderea controlului mașinii, care a părăsit banda din dreapta, a lovit bara de protecție și s-a învârtit de mai multe ori. În cele din urmă, vehiculul a lovit balustrada metalică și s-a oprit pe terasamentul de lângă carosabil.

Atât tânărul șofer de 18 ani, cât și tatăl său în vârstă de 45 de ani, au fost grav răniți și au fost transportați de urgență la Spitalul Universitar Kepler din Linz. Tânărul a fost preluat cu un elicopter, întrucât starea sa era extrem de gravă.

Autoritățile au intervenit rapid la locul accidentului și au acordat asistență medicală pasagerilor autovehiculului care a pierdut roata, aceștia fiind tratați la fața locului și nefiind necesar transportul lor la spital.

Pe 2 august, cotidianul Mein Bezirk a informat că tânărul șofer român se află într-o stare critică, având mai multe răni foarte grave la cap. Medicii depun eforturi pentru a-i salva viața, dar situația este încă delicată, iar toți cei care au aflat despre această tragică întâmplare își doresc un miracol pentru tânărul în vârstă de doar 18 ani.

Publicitate