Un tânăr de 18 ani şi-a găsit iubirea în braţele unei bătrâne de 71 de ani (FOTO)

Un tânăr şi-a găsit dragostea adevărată după ce a cunoscut-o pe actuala lui soţie, o bunică, la acea vreme, de 71 de ani. Cei doi s-au întâlnit chair la înmormântarea fiului ei, iar de atunci au fost nedezlipiţi.

În 2015, Gary Hardwick, în vârstă de 18 ani, participa la o înmormântare cu mătușa sa Lisa, când a privit-o pentru prima dată pe viitoarea sa soție Almeda. Femeia avea atunci 71 de ani și jelea după pierderea fiului ei Robert.

În ciuda decalajului de vârstă de 53 de ani, cei doi s-au îndrăgostit nebunește chiar de la prima vedere, motiv pentru care două săptămâni mai târziu s-au căsătorit şi mutat împreună în casa ei. Acolo aveau să locuiască alături de unul dintre nepoţii bătrânei, care este cu trei ani mai în vârstă decât soţul ei.

Astăzi, după aproape şase ani, continuă să fie puternici împreună şi să demonstreze tuturor că dragostea învinge orice. Au strâns şi o comunitate de 65.000 de urmăritori pe contul lor de TikTok, oameni care le aplaudă povestea de iubire, indiferent de diferenţa foarte mare de vârstă.

La începutul acestei săptămâni, cei doi au postat un videoclip emoţionant cu fotografii de la începutul relaţiei lor amoroase, clip care a strâns peste un milion de vizualizări.

„Mi-am cunoscut dragostea la 18 ani şi ea la 71. Au trecut aproape şase ani şi mă îndrăgostesc mai mult în fiecare zi. Îmi voi preţui soţia pentru totdeauna” a spus Gary.

Sursa: observatornews.ro.