Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri de majorat!

O petrecere de majorat care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Ciurea, judeţul Iaşi, s-a transformat într-o tragedie în urma unei altercaţii violente.

Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal, în timp ce alţi doi tineri au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital, conform informaţiilor oferite de ziaruldeiasi.ro şi 7est.ro.

Evenimentele au avut loc într-un cadru aparent festiv, la care au participat aproximativ 30 de persoane. Însă, la un moment dat, un conflict a izbucnit, escalându-se într-o tragedie neaşteptată.

În timpul altercaţiei, un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat mortal. La sosirea autorităţilor, victima se afla în stop cardio-respirator şi, din nefericire, eforturile de resuscitare au fost în zadar, iar tânărul a fost declarat decedat.

Cadavrul acestuia a fost lăsat la locul faptei pentru a permite poliţiştilor şi procurorilor să efectueze cercetările necesare pentru a elucida circumstanţele tragediei. La momentul redactării acestei ştiri, autorităţile din Iaşi nu au furnizat informaţii cu privire la motivul exact al conflictului sau identitatea persoanelor implicate.

Publicitate