Un tânăr de 23 de ani și cei doi copii ai lui, morți într-un groaznic accident rutier! (FOTO)

Doi copii și tatăl lor au murit în această dimineață într-un groaznic accident rutier ce a avut loc în județul Bacău. Mama se află în stare gravă la spital.

În această dimineață, în jurul orei 09.20, pe DN 2-E 85, un tânăr de 23 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Onișcani, la ieșirea de pe un drum lateral, nu ar fi acordat prioritate unui ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Suceava care se deplasa pe direcția Neamț către Bacău, informează stiri-neamt.ro.

Din impact au rezultat trei persoane decedate, respectiv conducătorul auto de 23 de ani și doi minori, unul de o lună și altul de 3 ani.

În autoturism se mai afla o tânără de 23 de ani care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Potrivit surselor stiri-neamt.ro, victimele sunt din comuna Bahna, județul Neamț.

Conducătorul auto de 45 de ani nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.