Un tânăr de 26 de ani a fost arestat preventiv după ce a încercat să sărute o adolescentă într-un parc!

Un tânăr din judeţul Argeş a fost reţinut, sub acuzaţia de tentativă de agresiune se.xuală, după ce a încercat să sărute o adolescentă pe care a văzut-o într-un parc. Fata a reuşit să fugă şi le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat, aceştia depunând plângere la Poliţie.

Conform datelor furnizate duminică de Poliţia judeţeană Argeş, incidentul a avut loc vineri, într-un parc din oraşul Câmpulung.

Bărbatul de 26 de ani, localnic, a văzut în parc o fată de 13 ani, pe care nu o cunoştea şi cu care nu avea nicio legătură, a mers la ea şi a încercat să o sărute. Fata s-a opus şi a reuşit să fugă. Ea a mers acasă şi le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat, aceştia depunând plângere la Poliţie.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung l-au identificat în scurt timp pe suspect iar după audieri l-au reţinut pe bărbat pentru infracţiunea de tentativă de agresiune sexuală. În cursul zilei de sâmbătă, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul suspectului.