Un tânăr prins cu droguri în trafic le-a înghițit și a murit sub ochii polițiștilor!

Regretabilul incident petrecut marți seară în Slatina a atras atenția autorităților, când un control de rutină a dus la un final tragic.

Un tânăr de 31 de ani din județul Olt a făcut un gest extrem în încercarea disperată de a scăpa de un plic cu substanțe interzise, pe care l-a ingerat, declanșându-și un stop cardio-respirator și pierzându-și viața în fața polițiștilor.

Evenimentul tragic s-a desfășurat în jurul orei 22:25, când un echipaj mixt de poliție și jandarmerie a oprit un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în care se aflau șase persoane.

În timpul controlului corporal, unul dintre pasageri, în vârstă de 31 de ani, a fost observat mestecând un obiect de plastic de unde s-au descoperit resturi ale unei substanțe albe. După ce a fost solicitată scoaterea obiectului, acesta s-a dovedit a fi un plic cu substanțe interzise, estimat la aproximativ 2-2,5 grame.

În urma ingestiei acestor substanțe, tânărul a intrat în stop cardio-respirator. Chiar dacă polițistul a încercat manevrele de resuscitare, echipajul medical sosind la fața locului nu a reușit să-l salveze, constatându-i decesul.

În timpul percheziției, au fost descoperite mai multe substanțe interzise și obiecte de acest fel asupra unui tânăr de 22 de ani din Slatina, iar șoferul autoturismului a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice pentru a se determina dacă consumase sau nu substanțe interzise.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost dus la morgă, urmând ca autopsia să stabilească cu exactitate cauza decesului. Incidentul trist ridică semne de întrebare și pune în lumină efectele grave ale consumului de substanțe interzise.

Publicitate